Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 14 ani.
4.60
4 stars: Foarte bun
138 pareri
Produse (6149)

Tun de aer pentru camioane 40 litri

0 stars: 0.00 din 0 pareri

486 lei Lei
Cod produs
G-G80341
Pe stoc
Nu
Out Of stock
Descriere
Tun de aer pentru camioane 40 litri

Acest dispozitiv inseamna , inainte de toate, o munca mult mai usoara in vulcanizare! Trebuie doar sa ?trageti? o singura data si, dupa un timp, anvelopa se va aseza pe janta. Utilizarea acestui echipament este intr-adevar o sarcina simpla - singura procedura pe care ar trebui sa o efectuati uneori este umplerea rezervorului cu aer.

Tunul este ideal pentru toate tipurile de anvelope - masinile de pasageri, dar si camioanele si autobuzele. Dispozitivul merits o atentie deosebita, calitatea manometrulu i, a carei carcasa a fost acoperita cu cauciuc flexibil, protejand elementele de masurare sensibile de deteriorare. In plus, manometrul a fost umplut cu glicerina lichida, care amortizeaza vibratiile si usureaza componentele mecanice ale manometrului.

Cumpararea unui inflator va va permite sa castigati si mai mult intr-un timp scurt. Da, nu este o greseala! Intregul sistem functioneaza destul de automat - trebuie doar sa apasati ?declansatorul? si dispozitivul va permite ca pneul ss se aseze pe janta in doar cateva secunde. Ganditi-va doar cat timp puteti economisi!

Presiunea maxima de lucru a acestui dispozitiv este de pana la 8 bar, ceea ce se va traduce intr-o munca extrem de eficienta cu fiecare anvelopa. Datorita formei speciale a duzei de iesire, montarea anvelopelor pe janta devine si mai usoara si dureaza doar un moment.

Date tehnice:

- tunul de aer de 40L este proiectat pentru anvelope camioane in procesul de montare a anvelopei pe janta

- aerul din tun etanseaza anvelopa pe janta , astfel incat acesta poate fi umflata la presiunea prescrisa

- presiunea maxima : 8bar

- scala manometru : Psi si Mpa

- cu supapa de siguranta

- greutate : 16 kg

Tun de aer pentru montat anvelope camioane 40 litri

Specificatii:

Tip produs : Tun de aer

Tip ambalare: Bucata

Capacitate: 40 litri

Greutate pachet: 15.5kg

Presiune de lucru : 8 bar

Tip scule pneumatice: Pistol de aer

Trimite mesaj
Din Gura in Gura