Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 14 ani.
4.60
4 stars: Foarte bun
138 pareri
Produse (6151)

Tester injectoare Common Rail

0 stars: 0.00 din 0 pareri

5990 lei Lei
Cod produs
DT-EDIA-PRO
Pe stoc
Nu
Out Of stock
Descriere
Tester injectoare Common Rail

-Tester profesional(unic pe piata)conceput de compania Poloneza DeltaTech Electronics .

-Acest tester este conceput in special pentru verificarea rapida a sistemelor de injectie Common Rail , verificarea injectoarelor , contacte imperfecte sau chiar o problema interna de la ECU .

-Mai detine doua functii suplimentare pentru verificare compresie motor si functionarea corecta a electromotorului si alternatorului .

-Testerul contine o interfata cu osciloscop integrat , 4 sonde care capteaza semnalul de la injectoare si un set de conectori pentru senzorul de inalta presiune .

-Softul inregistreaza forma de unda , dupa care face o analiza automata a parametrilor de injectie cu ajutorul carora putem diagnostica cu precizie defectiuni la injectoare , pompa de inalta presiune , regulator de presiune sau senzor de presiune .

-Dupa evaluarea parametrilor EDIA-PRO ofera sfaturi de depanare in forma de mesaje .

-Functiile suplimentare pentru verificarea compresie motor , baterie , alternator si electromotor pot fi aplicate pe orice tip de motor benzina sau diesel de la 2 la 8 cilindri .

-pentru mai multe detalii vizionati demonstratia video de mai jos .

Provenienta: Delta Tech - Polonia

Tester pentru verificarea injectoarelor Common Rail electromagnetice si piezoelectrice direct pe autovehicul in numai 5 minute , se livreaza cu MANUAL IN LIMBA ROMANA

Specificatii:

Tip produs : Scule pentru Pompe si Injectoare

Greutate pachet: 0.8kg

Trimite mesaj
Din Gura in Gura