Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 14 ani.
4.60
4 stars: Foarte bun
138 pareri
Produse (6153)

Rola cu contragreutati zincate 5kg, SelTech

0 stars: 0.00 din 0 pareri

85 lei Lei
Cod produs
ST1327
Pe stoc
Nu
Out Of stock
Descriere
Rola cu contragreutati zincate 5kg, SelTech

Rola cu contragreutati autoadezive 5gx1000buc, permitand derularea rapida a benzii si taierea cantitatii necesare de contragreutati, iar excesul poate fi usor invartit inapoi pe rola.

Greutatile lipite de jantele din aluminiu sunt folosite pentru a echilibra rotile la autoturisme. Grosimea greutatii impreuna cu banda este de numai 3,8 mm, contragreutatile nu se vor agata de discurile de frana. Greutatile lipite de jantele din aluminiu sunt folosite pentru a echilibra rotile la autoturisme.

Banda puternica ataseaza permanent greutatile pe jante si nu exista posibilitatea ca acestea sa cada. Greutati sunt galvanizate, acoperite cu un strat care protejeaza otelul impotriva coroziunii. Luciul de zinc se potriveste perfect cu jantele stralucitoare, metalice sau cromate.
In mod deosebit trebuie sa aratam faptul ca vibratiile devin tot mai  periculoase odata cu cresterea vitezei de deplasare, iar la viteze mari, rotile nu mai pot mentine permanent si ferm contactul cu solul. Ca urmare, din cauza scaderii aderentei la carosabil directia devine nesigura, iar eficienta franelor se reduce mult.

Operatiunea de echilibrare a rotilor se executa in regim dinamic, cu aparate de echilibrare  specializate si consta in dispunerea unor contragreutati din plumb pe circumferinta jantelor respective, in puncte precis stabilite.

Date tehnice:
Cantitatea rolei: 1000 bucati
Inaltime totala: 3,8 mm
Acoperire: galvanizat
Material: otel
Fixare: prin lipire
Greutate bucata: 5g
Greutatea rolei: 5 kg
Provenienta SelTech Spania

Rola cu contragreutati autoadezive 5gx1000buc

Specificatii:
Tip consumabile: Contragreutati
Greutate pachet: 6kg
Trimite mesaj
Din Gura in Gura